utorak, 18. siječnja 2011.

Prokrastinacija na dijelu

Ne znam kako sam uspjela prijeći s biokemije na paleontologiju, ali eto, jesam.

Evo malo sjene, da bude u depresivnijem tonu. :P

Prikladna.

Nešto se našlo i usput. :)

Nekako mi se gleda hrvatski film Lavanderman koji se trenutno prikazuje u kinu Europa. Nešto novo, nešto drugačije. Rađeno je prema stripu. :D Veseli me činjenica što bi mogli biti engleski titlovi. Predloženo je za Kino Europa da naprave neki projekt titlovanja hrvatskih filmova za sve osobe oštećenih sluha koji bi rado gledali nešto hrvatsko, a dosad nisu bili u mogućnosti. Rekli su da im se ideja sviđa i nadam se da će se projekt ubrzo realizirati. :)

Ovo čudo nikako ne mogu prestati gledati. To mi je najdraža h-igra. *in love* IT'S RANCE TIMEEE! :D (p.s. gledati u orginalnom YT, ovako je slika užasna na Bloggeru! :( i, ne, nema golišavih scena iako je to h-igra :D nije sve u pornjavi, hihi)

Sengoku Rance

A sad... Bilo bi lijepo da sam manje na netu i da više učim... Onako, baš učim više sati u komadu. :P

Još jedna prigodna:
Priča momak s likom koji po cijeli dan visi na internetu i kaže mu: "Brate, jel' znaš ti da postoji normalan svijet napolju koji nema veze s internetom?" Ovaj će na to: "Ne seri... Daj link..."

3 komentara:

  1. ccc ajmo pisi Krebsov ciklus odma :D

    OdgovoriIzbriši
  2. hmmmm biokemija? mr. lubert stryer mi je bio najbolji frend par mjeseci. nadam se da ti ipak ucis po nekoj manje zahtjevnoj literaturi :) na koji ti to fax ides? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. cooll post..eh, kad se samo setim kada sam ja sa paleontologije prelazila na humanizam i renesansu:)) ili sa sociologije na make up tutorijal:))

    svrati ..dijanamakeup.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši