ponedjeljak, 6. rujna 2010.

Biraj abecedu, ovaj, slovo...


Deset lijepih stvari koje volim. Abecedni red: M

1. Mala crna torbica
U štogod si obučen, makar bila klaun, dvorska dama, klasična ili pak klošar, ona paše savršeno uz sve! Ona je prva koju ću zagrabiti bez puno razmišljanja i osjećati se poprilično ženstveno. U nju mi stanu skoro sve stvari koje svakodnevno nosim. Savršena mala crna kožna torbica. Must-have za svaki osvješteni par sisa!

2. Marte
Nema ništa ljepše od ulaštenih para kvalitetnih cipela. Griju, štite i svršavaju. Ne samo da su praktične, nego su i jebzovno neodljive. Staju na kraj u skoro svakoj mogućoj kombinaciji odjeće, posebno uz pička-mička suknju. Marte koje imaju metalni oklopić tvz. kapicu su najbolje jer zagazi li vas slučajno auto, kao mene, neće vas boljeti, za razliku od mene koja je bila svejedno u dva broja većim tenisicama. S njima možeš zakorčit gdje god nijedan čovjek nije bio!

3. Mange
Jedno od predivnih japanskih čuda za kojima slinim. Neka mi netko kupi hentai mangu u boji! U Japanu i to prevedenu na engleski! Ok, može i na hrvatski ako ima. Bez lolite i dječurine. Nisam pedofil. Hvala.

4. Milka
Čokolada, čokolada, čokolada. Koja cura može bez čokolade? To je poput zraka i vode pa stoga dižem kipove onima tko je otkrio kakao, kavu i čokoladu. Najebao je onaj koji mi pokušava ukrasti. Bez obzira na moju debeljinu celuliteta.

5. Mobitel
Gdje bi ja bila da nema SMS-a, i sad neta? Savršeno oružje ikad. IKAD! Stalkiram na FB-u, čravljam na MSN-u, drkam po porukama i osjećam se savršeno jer ne umirem od dosade u nekoj kilometranskoj gužvi, za koju bi se i kineski zid posramio, neke banke ili bolnice. I sad čekam samo da uvedu novi izum - mali tv-mobiteli.

6. Mačke
NAJSLAĐA STVORENJA IKAD! Mama, daj mi više da udomim neku! ;_; Obećavam da ću ju prati u veš mašini, voditi u šetnju, hraniti ju živim kokošima, grabalicom skupljati mačje dlake po stanu i spavat ću u mačjoj košarici. Ne? *šmrc šmrc*

7. Magneti
Obožavam na svoju magnetnu ploču nakeljiti razno raznim magnetićima svih oblika i boja. Cijela soba mi izgleda k'o neka hipijevska jer je puna slika, uspomena, magneta, knjiga, pribadača... Samo mi još fali manihuara. Nego, svaka magnetska ploča, koja je netom izgledala k'o tabula rasa, sad je pretrpana svime i svačim do neprepoznatljivosti. Strah me hoće li se zemlja pomaknuti u krivu stranu jer su se silnice nagnule na jedno malo mjesto... Ili će se NASA, FBI, CSI ili koja god tajna služba doći na moja vrata jer ometam razne elektromagnetne valove i pri tome će, nekim slučajem, se sami od sebe nakeljit na istu ploču. Zbog jake magnetne privlačnosti. Pa k vragu, magnetići moji, ne moraju svi znati da ste pervezni...

8. Masaža
Božanstven je osjećaj kad možeš mirno ležati i uživati dok te drugi gnječe, tuče, lupaju, peču jaja s slaninom, igraju ping pong, plešu disko, gaze i rolaju... Ahhh... Kojeg li opuštanja nakon napornog dana.

9. Mirisi
Riječ je o finim mirisima, ne o smradovima ili štogod si vi zamislili. Obožavam mirise. Miris svježih knjiga, prirodni miris ljudi, miris čokolade, miris svijeće od vanilije, miris seksa, miris svježe opranog veša (bez omekšivača, fuj oni!), miris sviježe pokošene trave, miris istrošenog kondoma od banane, miris vlastitog znoja nakon što sam u napornih 10minuta pokušala uloviti i ubiti glupu stonogu koja me plaši, miris... Mrzim parfeme. Choco Chanel, popuši mi.

10. Mahjong
Stara japanska igra koja, uglavnom, ovisi o sreći. To je igra gdje često završim rasčupane kose i crvenih očiju želeći nekog zadaviti jer me je oplještio vrhunski. Gdje igrači gube živce i muda. Gdje, kad nekoga oplještimo, kažemo da to radimo iz ljubavi i da se neka ne sjekira. Oh, mahjong...

A što vi volite? :3

Nema komentara:

Objavi komentar